woninggereed

Wie zijn wij ?

over ons

Woninggereed is begonnen met mutatie onderhoud sinds 2013.Wij zijn actief zowel binnen de particulieren en zakelijke markt. Door onze diverse experts is het mogelijk om al uw problemen aan het huis over te laten aan ons. Wij staan voor kwaliteit en proactief problemen oplossen. Met onze flexibele houding en snelle service zorgen we voor tevreden klanten. Onze klantenkring blijft sinds ons bestaan exponentieel groeien dit hebben wij te danken aan onze kernwaardes. Met onze proactieve houding pakken wij elke klus aan, wij zorgen ervoor dat met onze expertise de klus succesvol opgeleverd wordt. Door onze service kunt u zorgeloos thuis wonen. Bent u opzoek naar een langdurige en vakkundige oplossing dan kunt u bij ons terecht. U kunt ons contacteren via de telefoon of een bericht achterlaten en dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Een schone woningoplevering van Woninggereed is altijd van hoogwaardige kwaliteit door onze team ervaren schoonmakers

 

Waarom woninggereed ?

Planning

We werken gestructureerd, want een duidelijke planning is essentieel om te houden aan deadline voor het opleveren van onze werkzaamheden voor u. Voor het starten aan de werkzaamheden zullen we alle details met u doornemen om de werkzaamheden optijd af te leveren. Uw wensen zijn de basis voor het opstellen van ons plan. Er is maar één ding en dat is jouw tevreden stellen!.

Hoge klanttevredenheid

We zijn een luisterend oor voor uw problemen in en om het huis. We bieden een totaalpakket aan om al uw zorgen weg te nemen. Natuurlijk zorgen we voor onze klanten door uw wensen na te komen. Onze klanten kunnen op ons rekenen! We maken gebruik van onze eigen vakmensen en hebben een efficiënte manier om onze klanten tevreden te houden op verschillende aspecten. We maken tijd voor onze klanten en schroom niet om contact met ons op te nemen.

Kwaliteit

Woninggereed werkt altijd met de kwalitatieve en juiste materialen. Door onze expertise weten we de juiste materialen in te zetten en leveren we op deze manier een goede kwaliteit. Ons passie en oog voor detail verwerken we in alle opdrachten. Alles tot in de puntjes afwerken in ons motto..

Veiligheid staat bij ons voorop

Voordat er gewerkt wordt zullen onze specialisten alle veiligheidsnormen in acht nemen. Werken op hoogte, in kleine ruimtes of in de kelder is geen probleem. We zorgen voor uw en de veiligheid van onze vakmensen.

Hoe gaan wij te werk

Heeft u een probleem, verzoek of een wens betreft uw woning. Wij noteren alles wat er moet gebeuren met de details. Aan de hand van uw probleem, verzoek of wens stellen wij een plan van aanpak op uw locatie. Naast het noteren van de werkzaamheden leren we elkaar kennen. Hierdoor worden de verwachtingen tussen beide partijen duidelijk.  

Wij maken op basis van ons bezoek een vrijblijvende offerte. Bij het akkoord gaan van de offerte zal er een planning gemaakt worden van de werkzaamheden. Er wordt onder andere afgesproken op welke dag welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wordt u uiteraard op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden.  

Woninggereed is klaar met de klus als u tevreden bent met het resultaat. Wij wensen u een fijn woonplezier en waarderen het enorm als er een eerlijke recensie wordt achtergelaten. Zo kunnen we onze werkzaamheden optimaliseren en weten we hoe het nog beter kan, maar ook waar u tevreden mee bent. Hierdoor kunnen wij ons ontwikkelen tot het beste klusbedrijf van Barendrecht en omstreken.