woninggereed

Elektricien

elektrcien

Elektricien nodig? Heeft u een stroomstoring? Wilt u een nieuwe stopcontact plaatsen of wilt u eventueel uw kabels verlengen? De elektricien van woninggereed heeft ruime ervaring en expertise in alle soorten klussen. 

Zoals eerder aangegeven is er veel werk aan de winkel in en om het huis. Dit zijn grote klussen zoals het renoveren van een keuken, maar dit kunnen ook kleine klussen zijn zoals elektrische verbeteringen of het repareren van een bestratingen.

De elektricien van Woninggereed zijn van alle markten thuis, zo heeft u daarom voor een complete renovatie maar een specialist nodig, in plaats van meerdere vakmannen. De eletricien van Woninggereed hebben gegarandeerd een schat aan ervaring. Je wordt altijd snel en vakkundig geholpen.

 

Contact

woninggereed

Heeft u vragen over elektricien ? 

Met spoed een elektricien barendrecht nodig !

Montage

Wat kan onze Elektricien Barendrecht voor u doen?

Stroomstoring

Het komt wel eens voor dat er een stroomstoring is en dat u daar last van kan hebben. Wij zorgen ervoor dat de stroomstoring zo snel mogelijk verholpen wordt. Mocht u zo snel mogelijk hulp nodig hebben dan kunt u ons telefonisch contacteren. Wij werken in een aantal stappen om de storing op te sporen of in ieder geval te verhelpen.

Ten eerste schakelen we als de groep in de meterkast die doorgeslapen is of automaat uit met de groepsschakelaar of aardlekschakelaar. Ten tweede worden alle elektrische apparaten binnen de desbetreffende groep uitgeschakeld. Als derde wordt de doorgeslagen stop of schakel vervangen Als laatste worden de apparaten stuk voor stuk weer ingeschakeld. Als de stop weer doorslaat weten we om welke apparaat het gaat. Is er geen enkel apparaat het probleem? Dan zou het nog kunnen liggen aan de overbelasting van de apparaten op de schakelaar in de meterkast. Komt u er zelf niet uit? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Voorbeelden van werkzaamheden ;

Elektra bij de verbouwing

Bent u bezig met een verbouwing dan komt u zeker en vast ook aan allerlei elektriciteitskabels. Duurzaam koken (keramisch of inductie) op elektriciteit is steeds meer van deze tijd. Hiervoor moet er natuurlijk ook een kabel getrokken worden naar de meterkast met een aparte groep. Ook als er een nieuw stopcontact of nieuwe lampen gezet moeten worden komen wij langs.

Wij komen langs om uw wensen op te nemen in de vrijblijvende offerte. U kunt ook met ons van tevoren een foto sturen en vragen naar mogelijkheden.

Groepenkast

Bij een grote verbouwing van een oud woning wordt meestal de groepenkast ook vervangen, omdat het niet meer voldoet aan de huidige wetgeving. Het moderniseren van de meterkast zorgt weer voor nieuwe mogelijkheden zoals het uitbreiden met de groepen. Meerdere apparaten aansluiten kan ook een reden zijn bij het vervangen van de meterkast als deze niet voldoende ruimte biedt om alle schakelaren erin te zetten. Bovendien geeft het een gevoel van rust en veiligheid. Een nieuw meterkast voldoet aan alle normen van het heden.

Zo zorgen we voor uw veiligheid en vernieuwing binnen uw woning.

Er kunnen veel meer redenen voordoen om de meterkast te vernieuwen. Mocht u hier vragen over hebben schroom niet om contact op te nemen.

Oudere woningen kunnen stoffenkabels hebben of geen pvc buizen waarin de kabel lopen. Dit kan een reden zijn om de hele meterkast en kabels te vernieuwen. Bovendien wordt er in een grote verbouwing de meterkast toch meegenomen, want het biedt mogelijkheden tot uitbreiden.

Elke woning moet voorzien zijn van een aardlekschakelaar. Sinds 1975 is het verplicht in Nederland om een aardlekschakelaar geïnstalleerd hebben. De aardlekschakelaar is een extra beveiliging op uw meterkast. Bij een lekstroom zorgt de aardlekschakelaar ervoor dat de desbetreffende groep uitgeschakeld wordt.

Bij het verbouwen van een keuken kan het voorkomen dat een stopcontact verplaatst over vangen moet worden. Vaak komt de keuken niet terug op de dezelfde plek. Hiervoor wordt opnieuw een elektra plan opgesteld. Apparaten komen op andere plekken terecht waardoor er aanpassingen gemaakt moeten worden. Ongetwijfeld moet er ook elektra werk verricht worden in de badkamer die gerenoveerd moet worden. Nieuwe verlichting of spotlicht in de badkamer daar kunnen wij voor zorgen.

Heeft u een nieuwbouwwoning dan kunnen wij ook zorgen voor de volledige elektrische installatie. Heeft u hier meer vragen over dan horen wij het graag!

Onderhoud

Werkt alles naar behoren? Dan wilt u dit ook zo houden. Om de zoveel tijd heeft elk apparaat onderhoud nodig. Heeft u onderhoud nodig neem dan contact met ons op met onze elektricien, zodat wij een inspectie kunnen uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat alles blijft werken zoals het moet.

Als elektricien is ervaring erg belangrijk. Hoe meer werk je doet, hoe perfecter het eindresultaat zal zijn. We adviseren je kleine klussen uit te laten voeren door startende klusbedrijven. Dit scheelt je in veel gevallen geld, maar houd er rekening mee dat de kwaliteit niet opgewassen is tegen een ervaren klusser.

Verlichting

De ogen van de mens reageert op de prikkel licht. Licht in elke kamer is belangrijk voor de mens. Tegenwoordig kan men uit verschillende soorten verlichting keus maken, maar ook de keus voor duurzaamheid (spaarlampen).

Er is een groot assortiment met allerlei verlichtingen, maar wat past het beste bij u? Uit onderzoek blijkt dat licht het functioneren kan beïnvloeden, maar ook het psychologisch functioneren.

Voldoende licht is nodig, zodat je ogen niet al te veel moeite hoeven te doen. In sommige kamers komt andere verlichting dan andere woonruimtes van het huis. Ook kies je tegenwoordig voor een optimale en efficiënte verlichting in huis. Op deze wijze kun je de kosten ook zo laag mogelijk houden. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden o.a. allerhande verlichtingssystemen en lichtbesturingsinstallaties.

elektricien barendrecht

Tuin verlichting

Niet alleen binnen het huis, maar ook buiten het huis is verlichting belangrijk. In de afgelopen jaren zie je steeds meer tuinverlichting om ook buiten in de avond nog te kunnen genieten van een mooi uitzicht. Tuinverlichting geeft niet alleen een veilig gevoel, maar geeft ook een boost aan de sfeer rondom uw woning. Tegenwoordig wordt er meer gebruik gemaakt van lampen die aangaan met een sensor. Zo hoef je de lamp niet handmatig aan en uit te zetten. Wij zorgen ervoor dat de verlichting in uw tuin op de juiste wijze wordt aangelegd. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen, zodat dit geen storing oplevert nadat de werkzaamheden voltooid zijn.

Hoe gaan wij te werk

Heeft u een probleem, verzoek of een wens betreft uw woning. Wij noteren alles wat er moet gebeuren met de details. Aan de hand van uw probleem, verzoek of wens stellen wij een plan van aanpak op uw locatie. Naast het noteren van de werkzaamheden leren we elkaar kennen. Hierdoor worden de verwachtingen tussen beide partijen duidelijk.  

Wij maken op basis van ons bezoek een vrijblijvende offerte. Bij het akkoord gaan van de offerte zal er een planning gemaakt worden van de werkzaamheden. Er wordt onder andere afgesproken op welke dag welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wordt u uiteraard op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden.  

Woninggereed is klaar met de klus als u tevreden bent met het resultaat. Wij wensen u een fijn woonplezier en waarderen het enorm als er een eerlijke recensie wordt achtergelaten. Zo kunnen we onze werkzaamheden optimaliseren en weten we hoe het nog beter kan, maar ook waar u tevreden mee bent. Hierdoor kunnen wij ons ontwikkelen tot het beste klusbedrijf van Barendrecht en omstreken.