woninggereed

Woningontruiming

Woningontruiming Woninggereed

Heb je een woningontruiming nodig in je omgeving dan zijn wij uw directe aanspreekpunt. We zorgen dat uw woning binnen enkele dagen opgeleverd is, zodat u zorgeloos verder kunt. Ook grote en kleine bedrijven kunnen bij ons terecht. Bij het ontruimen van uw pand zorgen we ervoor dat er met respect wordt omgegaan met uw bezittingen. Woninggereed zorgt voor een duidelijk structuur en plan.

Overvolle woningontruiming

Als het huis van een dierbare overvol is of vervuild blijkt te zijn wilt u tot een snelle en discrete oplossing komen. Wij zorgen ervoor dat er zonder schaamte alle werkzaamheden vlot worden uitgevoerd. Een overvolle woning ontruimen we en maken we schoon voor u. We hebben jarenlange ervaring met woningontruimingen en willen dat onze klanten met een frisse start beginnen eb met respect wordt omgegaan met uw bezittingen. Woninggereed zorgt voor een duidelijk structuur en plan.

Contact

woninggereed

Heeft u vragen over woning ontruiming ?

Spoed woningontruiming

Moet een pand met spoed ontruimd worden dan kunt u ons ook inschakelen. Een spoed woningontruiming is gebruikelijk bij een faillissement of het overlijden van een familielid. Bij het overlijden van een familielid is de familie niet in staat om de woning te ontruimen. Op een nette en discrete manier zorgen wij ervoor dat de woning ontruimd is. We snappen de emoties van de nabestaanden en de confrontatie bij het woning ontruimen.

woningontruiming

Stappenplan van een woningontruiming

Eerst schakelt u woninggereed in om uw pand te ontruimen of uw woning te ontruimen dan doorlopen we altijd een stappenplan. Het kan natuurlijk afwijken door de wensen die onze klanten hebben. Sommige klanten wensen een ontruiming en verbouwing en daarop kunnen we ons plan aanpassen

Maak een afspraak voor woningontruiming

U maakt eerst een afspraak waarbij verschillende afspraken opgesteld. Zo kunnen we snel en secuur aan de slag met het ontruimen.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat het pand binnen enkele dagen opgeleverd kan worden. Voor een spoedontruiming kunt u ons inschakelen. Wilt u uw spullen ergens anders opslaan dan kunt u ook op ons rekenen. Woninggereed zorgt ervoor dat er aan alle aspecten wordt gedacht om uw zorgen te ontnemen. Bij spoedopruimingen kunt u het beste telefonisch contact opnemen, zodat er meteen een afspraak ingepland kan worden.

Prijs van een woningontruiming

Om de prijs te bepalen zullen we de omvang van het pand bepalen. De kostprijs wordt door verschillende aspecten opgesteld zoals het aantal uren, omvang van het pand, gebruikte materialen en producten, transportmiddelen, afvalkosten etc. We hebben altijd een eerlijk prijs en zorgen voor een groot tevredenheid onder onze klanten. Opmaak van een gratis offerte.

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden zijn per pand verschillend. De behoefte van de klant wordt vooropgesteld. Het ontruimen komt vaak met het doel om te verhuren of zelf in te wonen. We kunnen dus een woning ontruimen en verder ook nog helpen met verhuizen. Hieronder hebben we een lijst opgesteld met verschillende voorbeelden die dagelijks kunnen voorkomen.

 • Vloerbedekking schoonmaken of verwijderen.
 • Schilder en reparatiewerken uitvoeren.
 • Bezemschoon pand opleveren.
 • (Extreem) reinigen en ontsmetten van badkamers, wc en keuken.
 • Opruimen van verwilderde tuinen en/of tuinhuisjes.
 • Afval wegbrengen
 • Verhuizen
 • Afbraakwerken zoals het verwijderen van keuken, oude ramen uithalen en slopen van badkamers
 • Vervuilende muren, vloerbedekking, gordijnen etc. reinigen.
 • Opbouwen na brand
 • Verschillende ruimtes ontgeuren en ontsmetten.
 • Kleine afdakjes, kotten verwijderen.
 • Lange tjjd onbewoonde woningen
 • Woningen na het vinden van een lijk
 
Neem nu contact op voor een offerte 

Ontruiming extreem vervuilde woningen en panden

Een extreem vervuilde woning of handelspand komt voor als er voor een langere tijd niks is opgeruimd of schoongemaakt. Een verwaarloosde woning kunt u snel omtoveren tot een bruikbare woning. Komt het door een ziekte of een andere oorzaak en wilt u snel tot een oplossing komen? Door contact op te nemen met Woninggereed wordt er naar een oplossing gezocht. Wij zorgen ervoor dat u woning veilig is om te betreden.

woningontruiming

Overvolle garage, kelder en zolder ontruimen

Naast woningen kunnen we ook uw garage ontruimen. Alle spullen verzameld en wilt u daarvan af? Dan kunt u Woninggereed inschakelen. We zorgen ervoor dat alle bruikbare spullen in de garage blijven en alle afval weggebracht worden. Bij het maken van een afspraak kunnen we alle afspraken noteren. We hebben aandacht voor detail en willen aan al uw wensen voorzien. We zorgen ervoor dat uw garage schoon en opgeruimd is.

Een krappe kelder of een overvolle kelder? We ontzorgen u door al uw spullen in veiligheid te brengen. Ontruimen van kelder kan zwaar zijn voor oudere en/of invalide. Alle schade eventueel gerepareerd kunnen worden. We zorgen ervoor dat de kelder netjes en schoon wordt opgeleverd.

Alle spullen op zolder gegooid en het overzicht kwijtgeraakt. We helpen door alle spullen te ontruimen en de zolder overzichtelijk maken. Al onze werkzaamheden voeren we ook uit op seniorenwoningen

Faillissement

Na een faillissement kun je de pand schoon opleveren bij de baas. Door Woninggereed in te schakelen kunt u snel van uw zorgen af. Wij zorgen ervoor dat alle goederen getransporteerd worden en dat de pand netjes wordt opgeleverd. Alle schades en reparatie werken kunnen in overeenstemming worden uitgevoerd. 

Waarom onze klanten woninggereed kiezen

Vragen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.