woninggereed

Woning opleveren ?

Voor ons geen probleem, wij regelen het voor u !

Moet u een woning opleveren ?

Tijdens de Professionele opleveringsschoonmaak worden afhankelijk van uw wensen de badkamer, keuken, toilet, ramen, gevels en vloeren grondig schoongemaakt. Deze voeren wij dagelijks uit op dieverse locaties. Wij doen dit met vaste opleverteams, die goed op elkaar zijn ingespeeld. Iedere schoonmaker heeft

Wat kunt u van ons verwachten

Woninggereed voert niet alleen de woningopnames uit, maar adviseert u ook over het onderhoud en de kosten daarvan. Bij onderhoud kunt u denken aan planmatig onderhoud, klein/groot onderhoud en mutatieonderhoud. Bovendien kijken wij bij dit alles nadrukkelijk op de klok. Woninggereed streeft naar een zo kort mogelijk uitvoeringsperiode dit doen wij door vooraf een planning te maken want leegstand kost geld!

Contact

woninggereed

Heeft u vragen over mutatie onderhoud 

Met spoed een woning oplevering !

Spoedopdracht

Woninggereed uw specialist in woning opleveringen !

WoningGereed is gespecialiseerd in het opleveren van bewoonbare woningen en het uitvoeren van een professionele opleveringsschoonmaak na verbouwing en verhuizing. Wij zijn er voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. Door de jarenlange ervaring hebben wij alle middelen en kennis in huis om een opleveringsschoonmaak zo gestructureerd en efficiënt mogelijk uit te voeren.

Mocht er sprake zijn van bijvoorbeeld cementsluier op tegels dan zorgen wij ervoor dat deze wordt verwijderd, maar ook de plinten, stopcontacten, kozijnen en inbouwkasten worden schoongemaakt. Bij het schoonmaken wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmaterialen en de beste schoonmaakmiddelen.

Al deze ervaring maakt dat wij een groot klantenbestand hebben opgebouwd met vaste opdrachtgevers. Onder andere verschillende bouwbedrijven, makelaars en vastgoedeigenaren. Uiteraard bespreken we voorafgaand aan het schoonmaakwerk wat uw wensen zijn. Na afloop van de klus is de woning bewoonbaar.

Bij WoningGereed werken dagelijks met meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers vol enthousiasme bij ons aan de meest veelzijdige klussen. Ons gezamenlijke doel is om u te ontzorgen. Tevens proberen wij het milieu zoveel mogelijk te ontlasten tijdens het uitvoeren van de opleveringsschoonmaak!