woninggereed

Spoed opdracht

Heb je een spoedmelding

Mutatie onderhoud vindt plaats wanneer de huidige huurder vertrekt en de nieuwe huurder intrekt. Deze overgangsperiode is het perfecte moment om alle schades in de woning als bijvoorbeeld voegwerk in de badkamer of gaten in deuren, vloeren of kranen te vervangen of te herstellen. Dit omdat de woning leeg is en hierdoor de huurder geen last ondervindt.

Spoed opdracht en nu?

Woninggereed voert niet alleen de woningopnames uit, maar adviseert u ook over het onderhoud en de kosten daarvan. Bij onderhoud kunt u denken aan planmatig onderhoud, klein/groot onderhoud en mutatieonderhoud. Bovendien kijken wij bij dit alles nadrukkelijk op de klok. Woninggereed streeft naar een zo kort mogelijk uitvoeringsperiode dit doen wij door vooraf een planning te maken want leegstand kost geld!

Contact

woninggereed

Heeft u vragen over mutatie onderhoud 

Spoed opdracht wat kost dat ?

Het doel van de mutatieonderhoud is een om de woning gereed en bewoonbaar te maken.

Bij mutatieonderhoud herstellen wij de schade aan uw woning. Hierbij vernieuwen wij bijvoorbeeld het voegwerk in de badkamer, vervangen wij sloten en vullen wij de gaten op in de muren. Mocht u eventueel speciale verzoeken hebben voor het herstel dan kunt u dit altijd met ons bespreken en nemen wij deze mee in onze mutatie onderhoudsplan.

We kunnen mutatieonderhoud ook voor u combineren met planmatig onderhoud. Wij vervangen dan bijvoorbeeld de badkamer, keuken en/of toilet. Maar ook isoleren wij de schil en vervangen wij de verouderde groepenkast. Tijdens het uitvoeren van het mutatieonderhoud isoleren en brengen wij de energiebesparende maatregelen aan.

.

spoed opdracht

Waar kunnen wij je allemaal mee helpen tijdens een spoed opdracht ?

Woninggereed heeft alle vakdisciplines in eigen huis. Van schilders tot timmerlieden tot slopers en schoonmakers. U heeft één aanspreekpunt. En wij zorgen voor strak geregisseerd mutatieonderhoud: tijd- en kostenefficiënt. We zorgen na elke mutatie dat de woning in goede staat wordt opgeleverd. Na mutatie of planmatig onderhoud biedt u als verhuurder meer wooncomfort en kunt u de huurprijs hierop aanpassen

Wij zien onderhoud namelijk als een specialisme. Dat betekent ook dat we onze medewerkers hier speciaal op selecteren. Denk dan aan werkzaamheden zoals: