Wat doen we ?

Spoed opdracht

Heeft u een spoed melding. Geen probleem voor ons wij zijn er voor u!

Renovatie & onderhoud

Use our secure PCI - compliant flat-rare card processing service or bring

Kwaliteit

Bij woninggereed word alles zorgvuldig met kwaliteit opgeleverd

Woning opleveringen

Het is onze missie dat iedereen in een bewoonbare huis opgeleverd krijg

Klusjesman

Geen klus is te groot of te klein voor onze klusjesmannen

Woning ontruiming

Wij ontzorgen u met het ontruimen en opruimen van uw woning

Wat doen wij !

Woninggereed voor al u grote en kleine klussen in en rond uw woning. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit voor elke klus die wij opleveren, natuurlijk staat onze veiligheid en die van onze klant op nummer 1.

Er zijn 5 diensten die wij aanbieden;

Ons team van specialisten bestaat uit :

Woningontruiming

Heb je een woning ontruiming nodig in je omgeving dan zijn wij uw directe aanspreekpunt. We zorgen dat uw woning binnen enkele dagen opgeleverd is, zodat u zorgeloos verder kunt. Ook grote en kleine bedrijven kunnen bij ons terecht. Bij het ontruimen van uw pand zorgen we ervoor dat er met respect wordt omgegaan met uw bezittingen. Woninggereed zorgt voor een duidelijk structuur en plan.

Mutatie onderhoud

Mutatie onderhoud vindt plaats wanneer de huidige huurder vertrekt en de nieuwe huurder intrekt. Deze overgangsperiode is het perfecte moment om alle schades in de woning als bijvoorbeeld voegwerk in de badkamer of gaten in deuren, vloeren of kranen te vervangen of te herstellen. Dit omdat de woning leeg is en hierdoor de huurder geen last ondervindt. Mutatie onderhoud laten uitvoeren door door woniggereed 

Klusbedrijf

klusjesman

Klusjesman nodig? Wilt u uw badkamer renoveren? Wilt u een schilderwerk of een zonnescherm afwerken? U heeft dan meestal meerdere specialisten nodig. Dit is niet het geval voor een klusjesman. De monteur van woninggereed heeft ruime ervaring en expertise in alle soorten klussen. Een klusjesman begeleidt u dan ook bij veel verschillende klussen in en om het huis.

Opleveringen

Tijdens de Professionele opleveringsschoonmaak worden afhankelijk van uw wensen de badkamer, keuken, toilet, ramen, gevels en vloeren grondig schoongemaakt. Deze voeren wij dagelijks uit op dieverse locaties. Wij doen dit met vaste opleverteams, die goed op elkaar zijn ingespeeld. Iedere schoonmaker heeft

Waarom woninggereed ?

Planning

We werken gestructureerd, want een duidelijke planning is essentieel om te houden aan deadline voor het opleveren van onze werkzaamheden voor u. Voor het starten aan de werkzaamheden zullen we alle details met u doornemen om de werkzaamheden optijd af te leveren. Uw wensen zijn de basis voor het opstellen van ons plan. Er is maar één ding en dat is jouw tevreden stellen!.

Hoge klanttevredenheid

We zijn een luisterend oor voor uw problemen in en om het huis. We bieden een totaalpakket aan om al uw zorgen weg te nemen. Natuurlijk zorgen we voor onze klanten door uw wensen na te komen. Onze klanten kunnen op ons rekenen! We maken gebruik van onze eigen vakmensen en hebben een efficiënte manier om onze klanten tevreden te houden op verschillende aspecten. We maken tijd voor onze klanten en schroom niet om contact met ons op te nemen.

Kwaliteit

Woninggereed werkt altijd met de kwalitatieve en juiste materialen. Door onze expertise weten we de juiste materialen in te zetten en leveren we op deze manier een goede kwaliteit. Ons passie en oog voor detail verwerken we in alle opdrachten. Alles tot in de puntjes afwerken in ons motto..

Veiligheid staat bij ons voorop

Voordat er gewerkt wordt zullen onze specialisten alle veiligheidsnormen in acht nemen. Werken op hoogte, in kleine ruimtes of in de kelder is geen probleem. We zorgen voor uw en de veiligheid van onze vakmensen.